Δες από πού να επιλέξεις γλυκά για κάθε είδους περίσταση

Desserts

Eίναι τα γενέθλια σου ή η ονομαστική σου γιορτή και σκέφτεσαι τι να κεράσεις; Θα πας επίσκεψη και ψάχνεις τι γλυκό να πάρεις;

Αν όχι πολλές φορές, σίγουρα έστω μία φορά έκανες αυτές τις σκέψεις: “Τι επιλογές από γλυκά έχω όταν πάω για επίσκεψη”; “Από πού να τα πάρω;” ή “Τι γλυκό να κεράσω μιας και είναι η γιορτή μου;” 

Μην ανησυχείς υπάρχουν λύσεις στο “πρόβλημα” σου. Υπάρχουν αρκετές επιλογές και μέρη για να διαλέξεις  διάφορα γλυκά.

Δες πιο κάτω τα 3 μέρη για να επιλέξεις το γλυκό σου:

 

1.  Αρτοποιείο

bakery desserts

Το αρτοποιείο αποτελεί μία από τις εύκολες και γρήγορες λύσεις. Μπορείς να βρεις ποικιλία τόσο από ατομικά γλυκά όπως cupcakes, muffins, donuts όσο και από πιο μεγάλα γλυκά όπως διάφορους κορμούς κ.ά.

Για παράδειγμα εάν είναι η ονομαστική σου γιορτή, ή αν επέστρεψες από ένα ταξίδι και θέλεις να κεράσεις τους συναδέλφους σου στη δουλειά κ.τ.λ.

2. Ζαχαροπλαστείο

confectionery birthday cake

Επίσης, εάν είναι τα γενέθλια σου η πρώτη σκέψη που ίσως θα κάνεις, είναι να κεράσεις τους φίλους σου, την οικογένεια σου κ.τ.λ  μια λαχταριστή τούρτα.

Οι επιλογές; Πολλές. Μπορείς να επισκεφθείς  διαφορετικά ζαχαροπλαστεία που θα σου ετοιμάσουν την τούρτα σου όπως ακριβώς εσύ την επιθυμείς.

3. Γλυκοπωλείο 

Melirriton fwlia bueno

Ακόμη, για παράδειγμα αν θα πας για επίσκεψη και δεν ξέρεις τι να πάρεις, μπορείς να επισκεφθείς ένα γλυκοπωλείο. Σίγουρα εκεί θα βρεις το γλυκό που ψάχνεις.  Γι’ αυτό άλλωστε είναι  και ο “παράδεισος” των γλυκών!

Σε ένα παραδοσιακό γλυκοπωλείο υπάρχουν γλυκά όπως: γαλατομπούρεκο, μπακλαβάς, καταΐφι με ξηρούς καρπούς, πορτοκαλόπιτα και πολλά άλλα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και το παραδοσιακό γλυκοπωλείο “Μελίρρυτον”.

Εσύ έχεις ακούσει για το “Μελίρρυτον”;

 

Δες επίσης: 3+1 λόγοι για να επισκεφθείς το παραδοσιακό γλυκοπωλείο “Μελίρρυτον”